dimarts, 10 de desembre del 2013

Corea del Nord

Aquest matí, de les primeres notícies que he sentit a la ràdio, una ha estat la següent: destitueixen un polític de Corea del Nord. Bé, en realitat ho hauríem de descriure com: el dictador ordena eliminar un possible adversari. El que més em sorprèn però, és que aquest fet sigui aquí, a casa nostra, notícia. Corea del Nord, que és una anomalia de país, un indret fora de tot sentit comú universal, un putu conte de fades d'un putu maníac dement fet realitat, és important pel que es veu perquè apareix als nostres mitjans de comunicació.
    No estem fent cap favor al món parlant dels governants d'aquesta broma de país on, al tanto, no és pas cap broma rebelar-se contra el règim. Però pobres nord-coreans que viuen en aquesta distopia talment les lletres són impreses en les pàgines de 1984, gran novel·la on George Orwell descriu un futur al qual ens encaminem i que és el present en aquest indret del món.
    Abans d'acabar deixeu-me que us presenti la visió més còmica d'aquell país, un català com no, el putu amo. Aquí a la contra de la Vanguardia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada